Om Jennum auto

Historie

Jennum Auto blev grundlagt i 1966 af Arne Thomassen. I starten var hovedaktiviten salg af brugte biler. For at kunne opfylde kundernes krav til kvalitet blev det hurtigt aktuelt at udvide forretningen med eget værksted, til reparation og klargøring af bilerne.

 I 1974 blev beslutningen om at fokusere forretning mod Citroën mærket truffet. Det betød samtidig også at forretningen blev specialisret mod netop dette mærke. Forretningen blev derfor også udvidet med eget karosseriværksted. Da Jennum Auto altid har stået for høj kvalitet blev alle forretningsområder udstyret med de nyeste teknologier og værktøjer. Dette er helt op til i dag blevet vedligeholdt.

 For at understøtte den kraftige udvikling i salget

af nyere brugte biler blev det nødvendigt at påbegynde egen import af originale reservedele. I begyndelsen var importen beregnet til eget forbrug på værkstedet, men udviklingen betød også at dette ikke længere var nok. Derfor blev reservedelssalget allerede fra starten af 80'erne en stor del af for

retningen. Udviklingen har betydet at der allerede i slutningen af 80'erne lå mere end 3.500 forskellige originale reservedele på lageret i Jennum.

 I dag er Jennum Auto en meget moderne og specialiseret bilforretning med alle de nyeste teknologier og værktøjer på plads for at kunne betjene kunderne med den rigtige kvalitet.

 
SYN OG SERVICE PŇ ALLE BILM∆RKER. | Jennum Auto Lindevej 61, 8981 Spentrup  | Tlf.: 86477180 - 40257261